VALENTÝNSKÉ MENU   14. - 18. 2. 2023           Valentýn

WELCOME DRINK

PROSECCO FRIZZANTE S JAHODOU

 

PŘEDKRM

TATARÁK Z LOSOSA, WASABI MAJONÉZA, CHLEBOVÝ CHIPS (1, 3, 4, 10)

 

POLÉVKA

ZELENINOVÝ KRÉM S TYČINKOU Z LISTOVÉHO TĚSTA SE SEZAMEM (1, 3, 7, 9)

 

HLAVNÍ CHOD

I. KACHNÍ PRSO S BATÁTOVÝM PYRÉ, DIVOKÁ BROKOLICE, OMÁČKA Z LESNÍCH PLODŮ A DEMI GLACE (7, 9, 12)

 

II. HOVĚZÍ FLANK STEAK, PEČENÁ KAPUSTA, BRAMBORY GRANAILLE, PEPŘOVÁ OMÁČKA (7, 9, 10, 12)

 

III. VEPŘOVÁ PANENKA SE ŠVESTKOVOU OMÁČKOU, GRATINOVANÉ BRAMBORY, RESTOVANÁ ZELENINA (3, 7, 9, 12)

         

DEZERT

JAHODOVÝ CHEESECAKE (1, 3, 7, 12)

 

 

CENA ZA CELÉ MENU 595,-

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace